La Nuri González, després de l’èxit del seu primer restaurant, Casa Nuri, a la desembocadura del Delta de l’Ebre (Riumar), amb el suport de la seva família, va posar en marxa l’any 2010 un segon restaurant a només un centenar de metres del primer, amb el nom de Lo Mas de Nuri, més petit, elegant i tranquil, oferint la mateixa cuina típica del Delta i Mediterrània. L’establiment es troba en mig dels arrossals i ofereix un espai d’hípica, amb zona infantil. Des de la terrassa es pot observar mentre se sopa una de les postes de sol més boniques del Delta de l’Ebre. Dirigeix la sala, per uns 180 comensals, Juanjo Bertomeu. Els plats estrella són els arrossos (unes 12 varietats), la caldereta de mariscs, el suquet de peix i l’ànec en diferents elaboracions, encara que sembla que la millor és amb l’arròs. Al celler hi ha unes 100 referències de vins i caves de diverses D.O. espanyoles, sense oblidar les de les comarques tarragonines.
Especialitats de la casa
– Calamars: 15,00 €
– Musclos: 8,50 €
– Suquet de peix: 26,00 €
– Paella marinera: 13,00 €
– Turbot: 23,75 €
– Milfulls de mel i mató: 5,50 €
– Menú: 14,00 €
– Menú degustació: 25,00 €
– Vi de la Casa: Terra Alta., 15,00 €