Situat als afores de la població, ocupa un antic magatzem del que va ser una pedrera en què es feien rodes de molí. Des de 1992, Jeroni Castell és el xef propietari junt a la seva esposa Carmen Sauch. Les Moles ofereix cuina d’autor moderna, tècnica i divertida, molt ben elaborada, amb producte de proximitat. El pa es prepara al mateix restaurant diàriament. S’ofereix de 5 classes entre les 20 varietats que s’hi cuinen. Organitza anualment unes interessants jornades gastronòmiques on si presenta el nou Menú Degustació amb les últimes 20 creacions. El menjador és elegant i té una decoració rústica. El dirigeix Carmen Sauch, que cuida també del celler que té quasi 300 referències i més de 50 denominacions d’origen d’arreu del món. Disposen també de vins propis DO Terra Alta, tres varietats, vi blanc, vi negre i vi criança. A l’entrada del restaurant hi ha un hort ecològic on cultiven les verdures i hortalisses. En definitiva, un dels millors restaurants de les comarques del sud de Tarragona. Té 1 estrella Michelin a la guia 2014, renovada el 2015 i 2016.
Especialitats de la casa
– “Ajo blanco”, salaons i fumats: 19,50 €
– Gall de Sant Pere a la brasa amb brou de musclos i llagostins, 28,00: 28,00 €
– Harmonia de tonyina roja de l’Ametlla de Mar, rovell d’ou curat, puré de patata i mantega: 19,00 €
– Guisat de “callos” d’abadajo amb espardenyes a l’inrevés: 18,00 €
– Caneló cruixent de cua de bou: 19,50 €
– Garrofa pareix, plàtan és: 8,70 €
– Menú “Espectacle Ticket 2018” (Les últimes 20 creacions de la cuina de Les Moles), 80,00. Menú “El camí que hem fet” (Un passeig per les 25 creacions més emblemàtiques de Les Moles), 85,00.:
– :
– Vi de la Casa: Les Moles (DO Terra Alta), 17,00 €