Pepe Tejero va obrir aquest restaurant el 1993, situat en un paratge envoltat de pins i pròxim al mar. En un bell i ampli marc, amb una terrassa preciosa, jardins i local adjunt habilitat per tot tipus de cel·lebracions i esdeveniments, el restaurant ofereix en un elegant menjador una cuina catalano-francesa, mediterrània de mercat, que elabora amb encert el xef Rafael García. La carta canvia dos cops cada any, i està atenta als productes de temporada, com per exemple les bolets a la tardor, amb amplia oferta. El menjador, que té una decoració de línia empordanesa, està dirigit per Manuel Carpio. Bon celler, amb més de 130 vins diferents, a cura del sommelier Manolo Tejada. Té accés per a discapacitats a tot el recinte. Té 3 varietats de pa d’elaboració pròpia.
Especialitats de la casa
– Gaspatxo de meló amb picada de llamànto: 17,50 €
– Carpaccio de vedella amb parmesà i encenals de foie: 16,50 €
– Bacallà al vapor amb ou poché i oli de tòfones: 23,50 €
– Peus de porc farcits de llamàntol i escuma d’albercoc: 16,20 €
– Llagostins a la planxa amb coulis de tomàquet i guacamole: 24,20 €
– Carro de pastisseria casolana: 6,90 €
– Menú degustació: 39,00 €
– :
– Vi de la Casa: Finca San Martin, 17,00 €