Considerat un dels bufets més reconeguts del món, en ell es pot degustar l’autèntica cuina tradicional francesa, amb un acurada selecció de les receptes tradicionals de la cuina de festa de França, elaborada com abans, amb productes artesanals i de proximitat; degustar una extensa i selecta varietat de mariscs, ostres, llamàntols; llagostins, 10 varietats de foie artesans, el bufet de formatges més gran del món amb 111 varietats, una àmplia oferta de rebosteria tradicional amb més de 100 varietats i una acurada selecció de més de 70 referències de vins de la Regió servits en copa o ampolla , i tots ells a preu de Celler. Certament l’establiment impressiona i no deixa indiferent a ningú ja que és un autèntic paradís culinari, 1 singularísmimo espai gastronòmic de referència per gourmands, que en els seus 31 anys d’existència s’ha convertit en un lloc indispensable i un reclam turístic propi a la regió de la Occitanie, capaç d’atraure els paladars més selectes en diversos menjadors decorades única, acurada, que transporta al temps de l’època de la burgesia i recorden un palau. La façana ens recorda la piràmide del Louvre. En el seu interior moltes obres d’art. El 2020 ha inaugurat el nou saló “la Tente d’Aparat Jean Baptiste Nolin en el que s’ha inverit 2,5 M €. El seu propietari, Louis Privat, és tot un gentelman i emprenedor que parla un perfecte espanyol. El difícil és triar davant de tanta oferta temptadora i deliciosa. Per la seva contribució durant més de 30 anys a la promoció de la gastronomia tradicional Francesa i per la seva tasca durant la pandèmia a contribuir a potenciar un projecte on la gastronomia i la restauració es fusionen en un concepte únic “El Luxe Accessible “ a més de ser posseïdor de l’rècord Guinnes per la seva col·lecció de més de 111 formatges en un restaurant, la Guia Gourmand li otorga el Premi “Millor Restaurant de França 2022”.
Especialitats de la casa
– Llamàntol a la Cardinale.
– Le liévre a la Royal.
– Costella de vedella Simmenthal de 4 kg.
– Foie gras escalfat amb el seu caldo de “boletus”.
– Cassoulet.
– Salmó de Noruega.
– Le Fromage.
– La Pâtisserie.
– Menú a voluntat: 42,90 € (Nens de 6 a 10 anys, 21,40 €)