La mare de l’actual propietari, José Antonio Vidal, va obrir un petit restaurant pràcticament al costat de la catedral de Tarragona amb el nom de Les Coques, l’any 1984. Vint anys després, el seu fill, a principis del mes d’octubre de l’any 2004, va canviar d’ubicació l’establiment, només una cinquantena de metres, per ubicar-se al local que anteriorment ocupava Poetes, en un carreró sense sortida, molt més adequat per la seva amplitud i amb una decoració preciosa. En ple nucli antic de la ciutat, José Antonio Vidal desenvolupa una positiva feina en pro de la gastronomia tarragonina, i un marc encantador ofereix la seva acreditada cuina de mercat, amb uns interessants plats de línia mediterrània, ben realitzats, que elabora amb bona tècnica culinària. Les postres són elaborades a la casa. Disposa de 2 varietats de pa d’elaboració pròpia.
El celler, amb unes 400 referències, està situat en un entresolat de l’establiment. El servei és familiar. A destacar per la seva bona relació qualitat/preu el Menú degustació 30 aniversari que inclou: dos aperitius de la casa; per compartir, tartar de salmó, amanida de pernil d’ànec amb guacamole i encenalls de foie; i saltat de calamar amb verduretes; i de segon, a escollir, bacallà al pil pil o caldereta de llamàntol amb patata o melós se vedella amb salsa de vi ranci i poma confitada o peus de porc desossats a la planxa amb allioli; degustació de formatges i selecció de postres casolans; vi blanc, negre, aigua, pa i cafè.
Especialitats de la casa
– Terrina de foie casolà amb reducció de PX: 12,50 €
– Pop a la planxa: 18,00 €
– Romesco de peix: s/m
– Entrecot de Nebraska: 24,00 €
– Espatlleta de cabrit al forn: 25,00 €
– Mil fulles de xocolata: 8,75 €
– Menú migdia: 18,00 €
– Menú 30 aniversari: 30,00 €
– Vi de la Casa: Joan Anguera.