Xavi Capella i Fèlix del Castillo van iniciar la seva singladura restauradora en 1998 obrint un primer local en els penya-segats del carrer Colón de Salou per oferir cuina mediterranea, tapes, arrossos, peixos i plats autòctons de la zona. Dos anys després, van inaugurar en el Passeig de Vilafortuny un segon restaurant davant del mar seguint la mateixa política de l’empresa d’oferir bon preu, servei i qualitat. I l’any 2005 van aconseguir tenir en el port de Cambrils dos nous establiments, un en el Consolat del Mar 64 i un altre en el Passeig Miramar 33. I últimament, fa uns mesos s’han quedat amb el Casavella, per tancava les seves portes per jubilació dels propietaris.
Encara que en tots ells es menja bé, cal destacar el del Consolat del Mar que en estar al costat del Casavella possiblement en un futur es fusionaran en un sol i s’ampliarà el restaurant, sent el vaixell almirall del Grup. Ara com ara, compta amb una agradable terrassa i un menjador en el primer pis, que té una decoració mediterrània en quadres molt cridaners i moderns en les parets. La capacitat és per uns 80 comensals. En el celler hi ha unes 50 referències de vins i caves. El vi de la casa va canviant periòdicament, 10,90.
Especialitats de la casa
– Tartar de tonyina: 14,90 €
– Cloïsses a la marinera: 14,90 €
– Sèpia guisada a l’estil Andot: 11,50 €
– Arròs de bacallà amb galeres: 14,90 €
– Caldereta de llamàntol: 29,90 €
– Escuma de yogurt i mànec: 5,50 €
– Menú: 24,90 €
– :
– Vi de la Casa: , 17,00 €