Inaugurat l’any 1965, és el restaurant gastronòmic de l’hotel Roc Blanc i està situat a la planta baixa, al costat del hall, comptant també amb entrada independent de l’hotel. Ofereix una línia de cuina tradicional creativa i de temporada, dirigida per un equip jove i dinàmic. El xef és Nicolás Herrería i dirigeix el menjador que té un estil decoratiu tradicional i una capacitat per a uns 60 comensals Alex Prats. La carta de vins conté unes 40 referències de vins i caves. Té una varietat de 2 pans d’elaboració pròpia. A destacar de la carta el Menú Entrecôte RocBlanc, que ofereix un gustós entrecot de bou a la graella amb la salsa “secreta del xef”, acompanyat de cruixents patates fregides i amanida de nous, pa d’all i vinagreta francesa, més pa, postres i 1/4 de vi de la casa o cervesa.
Especialitats de la casa
– Terrina de foie gras amb melmenlades de figues i cebes de Figueres, 15,75 €
– Carpaccio de vedella, parmesà, rúcula, pinyons i caviaroli amb llima, 9,75 €
– Saltejat de bolets de temporada amb ou poché i cruixent de papada ibèrica, 11,50 €
– Turbot a la Donostiarra, 27,30 €
– “Chateaubriant” de vedella a l’estil Roc Blanc (min. 2 persones, preu per pax), 22,55 €
– Pastis de tòfona amb taronja, 4,25 €
– Vi de la Casa: DO Rioja.
Menú executiu migdia, 19,50 feiners i 21,50 cap de setmana.
Menú Entrecôte Roc Blanc, 36,00 €