Amb una brillantíssima trajectòria, aquest restaurant guardonat amb 3 estrelles Michelin, màxima qualificació, s’ha convertit en un autèntic temple de la gastronomia sent considerat com un dels millors del país. De la mà de Martín Berasategui, ha aconseguit unir la cuina d’autor amb la cuina d’avantguarda en una sola carta per a delit dels comensals, obtenint excel·lents resultats en tots dos camps. Dirigeix la sala, amb un servei impecable, Oneka Arregui juntament amb el maitre José Manuel Borrella. Lluminós i molt bé decorat, el menjador gaudeix d’una ambientació que convida al festí culinari. Menjar a Martin Berasategui és un dels plaers que un no ha de perdre’s. Celler amb unes 1500 referències. Elaboració pròpia dels pans.
Especialitats de la casa
– Ostra amb suc d’olives verdes, emulsió de wasabi i cruixent de enciam de mar: 54,00 €
– Tac de rap a la brasa amb la seva suquet, donats d’fonoll rostit i cruixent de calamar: 84,00 €
– Xocolata, cafè i te amb quinoa cruixent: 41,00 €
– Menú degustació: 245,00 €
– Menú: 215,00 €