Un espai exclusiu i elegant dirigit pel cèlebre xef Martín Berasategui (guardonat amb 8 estrelles Michelin), el Restaurant Lasarte és una gran experiència gastronòmica a Barcelona. Cridat des dels orígens a ser un referent gastronòmic de la ciutat, Lasarte va obtenir la seva tercera estrella a la guia Michelin. Certament aquest restaurant és molt més que l’aposta gastronòmica de Berasategui a la Ciutat comtal. És un projecte amb ànima amanit pels millors professionals, els quals formen un equip que pretén guanyar-se amb cada olor i amb sabor la satisfacció dels seus comensals. El Restaurant disposa d’una sala semiprivada al menjador principal i d’un segon menjador privat, anomenat la Taula del Xef amb capacitat per a 8 persones -ubicat en un altell sobre la cuina amb paret de vidre que permet seguir de prop tota la posada en escena i creativitat dels plats. L’obsessió de la cuina és tractar el millor producte que ens dona la nostre terra, el nostre mar, les estacions de l’any, i convertir-l’ho en una experiencia gastronòmica. Cada plat s’elabora amb passió, respecte i màxima cura. Paolo Casagrande és el cap de cuina. Joan Carles Ibáñez i el seu equip són els embaixadors de la cuina a la sala. El maître és Antonio Coelho i el sommelier Marc Pinto, que té cura dels vins de més de 500 referències.
Especialitats de la casa
– Ostra tèbia lleugerament escabetxada amb granissat de créixens, xirivia i xampany
– Escamarlà i gingebre, infusió de cafè aràbica del Brasil i crema cremada de llet d’ovell
– Tàrtar de calamar amb rovell d’ou líquida, consomé de ceba i kaffi
– Amanida de verdures i pètals, herbes, brots amb puré d’enciam i llamàntol
– Ravioli de wagyu i anguila glacejada, crema iodada, raifort i caviar; llom de lluç rostida, coco, curri vermell i percebes
– Bombó de nou de Pecán, roques de llet, cafè i whisky fumat
– Menú degustació: 235,00 €