Vicent Guimerà, “Cuiner de l’Any 2016” en el Fòrum Gastronòmic de Barcelona i guanyador del “Llagostí d’Or de Vinaròs” del 2003, va iniciar una nova etapa obrint les portes l’agost del 2004 del restaurant L’Antic Molí, a peu de la carretera que uneix Ulldecona i La Sènia, al barri Castell. L’Antic Molí ofereix amb professionalitat un estil de cuina de fusió entre autor i tradicional. És certament una interessant cuina creativa i de mercat en un marc acollidor: és tracta d’un antic molí fariner restaurant amb una línia jove, envoltat d’un jardí dins un entorn natural al costat del riu Sènia. En aquests moments les seves propostes s’identifiquen en dos menús degustació: El Gran Trivial, amb 24 elaboracions i El Trivial amb 16 elaboracions. Cal destacar la sàvia experiència d’aquest xef que va estudiar a l’Escola d’Hosteleria de Cambrils i és autor del llibre “El rebost del meu poble”, amb més de 100 receptes tradicionals. El restaurant disposa d’un bon i ampli celler, amb quasi un centenar de referències. El celler està climatitzat i es situa a la part baixa del restaurant. L’enjardinat exterior del restaurant molt ampli i bonic dóna més tranquil·litat a la zona, amb un petit llac d’aigua. Disposa d’una terrassa amb vistes al riu. I també d’un gran saló de banquets molt ben decorat per a realitzar tot tipus d’esdeveniments. El 2017 va aconseguit una estrella a la Michelin per l’excel·lent tasca que ve desenvolupant.
Especialitats de la casa
– Pop, albergínia, remolatxa: 23,00 €
– Arròs de costella de porc i gamba vermella: 25,00 €
– Gall, salsa dashi de bacó, algues i fonoll: 23,00 €
– Xurrasco Angus de Terol cuit durant 34 hores amb mantega Cafè de Paris, mores i remolatxa: 28,00 €
– Guatlla amb foie, pruna i Calvados: 24,00 €
– Bava amb vainilla, mango i fruits vermells: 12,00 €
– Menú degustació Intensitat: 58,00 €
– Menú degustació Essència: 58,00 €