Obert l’any 1995, pel seu xef propietari, Michel Devillers, està considerat com un dels més destacats i recomanables restaurants de Niça. La seva ubicació, davant del port, és òptima i des de la terrassa, quan el bon temps ho permet, les vistes són excel•lents. El restaurant ens acull en una elegant sala apelfada i refinada, a 800 metres del Palau d’Exposi-cions i de l’Acròpoli, passat el turó del Castell i la terrassa florida. Però el més important és la seva cuina gastronòmica en què Devillers fa patent tot el seu saber culinari que és molt i imposa als seus plats creativitat i espontaneïtat, partint sempre de productes frescos del terreny i de la mar. La seva cuina té senyals del país niçois i deixa un sabor inoblidable de gastronomia local. Les paraules simplicitat, respecte i paciència marquen el bon fer d’aquest gran cuiner, que té un brillant currículum i nombroses distincions en el seu haver. El celler és molt àmpli amb unes 250 referències, a cura del sommelier David Burin.
Especialitats de la casa
– Raviole niçoise oeuf poché sauté de champignons des bois: 22,00 €
– Cabillaud grille cocos de paimpol et fruit à l’huile d’oliv: 33,00 €
– La bouillabaisse,: 88,00 €
– Marmite du pecheur servie en bouillabaisse (min 2 pers): 75,00 €
– :
– Crème de framboise sur un sable Breton coulis de poivron sorbet citron: 15,00 €
– Menú: 26,00 €
– Menú degustació: 68,00 €
– Vi de la Casa: Chateau des Chaberts Cuvée, 17,00 €