Quan la família Vergés va adquirir l’edifici de l’Hotel Cap de Creus, l’any 2007, va condicionar l’àrea de l’actual restaurant sobre dependències existents, però respectant la cultura arquitectònica de la volta catalana present a l’edifici, que confereixen una gran lluminositat a tot l’espai del menjador. Decorat amb estil mariner i amb capacitat per a un màxim de 70 comensals, La Timba, nom del moll on es troba, permet gaudir d’unes vistes excel·lents sobre el port de Port de la Selva mentre es degusten els seus plats. Totes les especialitats que es serveixen, són elaborades a l’obrador i cuina de propis. El jove xef Aaron Serantes, format al Ressort Hotel Hermitage a Andorra, esta al capdavant de la nostra cuina, elaborant plats que responen a una pizzeria casolana, amb una bona relació qualitat/preu. Al capdavant del menjador està la Joana. A la carta 16 pizzas diferents i noves suggerencies que se sumen a les clàsiques.
Especialitats de la casa
– Amanida Waldorf: 8,00 €
– Carpaccio de bou amb encenalls de foie i Parma: 12,50 €
– Rissoto funghi porcini: 13,80 €
– Costellan a la brasa: 9,50 €
– Pizza Mediterrània: 12,00 €
– :
– :
– :
– Vi de la Casa: Castell de Peralada, 17,00 €