Angelina Roca descendeix d’una família de restauradors amb més de sis generacions en l’ofici. Coneix, doncs, tots els secrets de la bona cuina catalana, que és la que ofereix des de fa molts anys, en el restaurant La Roca Petita. En el relleu generacional, actualment és a seva filla M. Àngels qui la substitueix als fogons i en la direcció de l’establiment que va obrir les seves portes primera vegada el 29 d’octubre de 1977. Molta història y sempre una cuina basada en les receptes tradicionals de casa nostra molt ben elaborades per una família dedicada totalment a la restauració, encapçalada per l’espòs de l’Angelina, Emili Gironès, mort a meitats del 2019. Situat en un descampat al costat de la sortida 8 de l’autopista A-7 i al final de l’eix transversal Lleida/Girona, amb un ampli aparcament davant, l’edifici disposa de varios menjadors de línia d’ambient rústic, previs a la barra de bar i una petita i agradable saleta d’espera. Ofereix una excel·lent relació qualitat-preu. Cal destacar el seu important celler, que presenta importants vins, part dels quals estàn exposats en el menjador principal. Ambient és familiar i tracte molt amable i cordial. Els canelons de la casa justifiquen la visita. Especialitats i preus: Cargols Roca, 16,00; canelons, 12,50; amanida especial A. Roca, 16,00; entrecot a la brasa, 19,00; perdiu amb col ½ (en temporada), 16,50; vedella a l’estil de la casa, 15,00; pastís Tatin, 5,00; crema catalana, 3,50. Menú del dia (excepte festius), 25,00. Vi de la casa: Marqués de Arienzo, 13,90.
Especialitats de la casa
– Cargols Roca: 16,00 €
– Perdiu a la col (en temporada): 16,50 €
– Vedella a l’estil de la casa: 15,00 €
– Canelons a l’estil tradicional: 12,50 €
– Entrecot a la brasa: 19,00 €
– Crema catalana: 3,50 €
– Menú diari excepte festius: 25,00 €
– :
– Vi de la Casa: Marqués de Arienzo, 17,00 €