La Punta / Esmarris és el restaurant gastronòmic de l’hotel Dolce Sitges, ofereix dues ofertes gastronòmiques diferenciades segons sigui al migdia (Restaurant Terrassa La Punta, 13,00-16,00h) o a la nit (Restaurant Esmarris, 19,30-22,30h) el que ho porta a canviar de denominació. Un recés de tranquil·litat amb Terrassa i vistas al golf i al parc natural del Garraf. Ofereix una cuina mediterrània, moderna i innovadora a càrrec del xef Jaume Balada més gourmet a la nit. Dirigeix el menjador Jordi Torremorell, que exerceix igualment les funcions de sommelier i té cura del celler, que conté 120 referències de vins i caves. Cuina mediterrània amb ingredients frescos i de temporada. Postres casolanes.
Especialitats de la casa
– Crema de ceps rostits amb tòfona sorpresa i glacejat de gallina: 18,00 €
– Arròs melós de bolets de temporada amb fetge d’ànec a la paella, moniato i aire de formatge Idiazábal: 16,50 €
– Rigatoni farcits d’estofat de cua de bou, tomàquet pansificat i formatge de cabra de La Garrotxa: 13,50 €
– Empedrat de llamàntol i fesols de Santa Pau, gel de pebrot escalivat i confitats marins: 21,00 €
– Arròs cremós de carbassa, espàrrecs verds, formatge Pecorino sard i tòfona negra: 13,00 €
– Ganache de xocolata negra i gingebre, sorbet de préssec amb balsàmic: 6,00 €
– Plats de la carta al migdia a partir 12,00. Postres al migdia des de 4.50. Menús de migdia des de 30,00. Tapes a partir de 4,50. Begudes apart.:
– :
– Vi de la Casa: , 17,00 €