Aquest és el quart restaurant d’Emiliano Garabini a Cambrils (Al Lamborghini; Puerto Madero i Moraima) compta amb una petita i agradable terrassa a l’aire lliure i un ampli local en dos nivells, que exposa a la paret principal de l’entrada tota l’oferta gastronòmica . La capacitat total és d’uns 60 comensals. No s’ha de confondre el nom ja que a més de moltíssimes pizzes, argentines i italianes, (101 varietats), l’establiment ofereix una amplíssima carta que comprèn entrants, carpaccios, tàrtars i tatakis, amanides, lasagnas, canelons, risottos, pastes, carns i hamburgueses, empanades i postres. El comensals troba en aquest restaurant plats de la cuina italiana i argentina, a més d’alguns de línia espanyola. També ofereix tots els dies diversos menús a preus molt raonables. El cap de cuina és Juan Sava i el de sala Sergio Rodríguez. El servei és amable. Les estrelles de la cuina són les carns gallegues i argentines. El celler està ben assortida incloent bons vins argentins, al costat de Riojas, DOs de Catalunya, Galícia, etc.

envelopephone-handsetmap-markercross