Després d’una llarga experiència a Barcelona, Toni Sabas va decidir continuar la seva positiva feina restauradora a l’Alt Empordà, i en aquest poblet, pròxim a la Jonquera, ofereix una línia de cuina creativa mediterrània que ell mateix elabora. El menjador presenta una decoració rústica elegant i resulta molt agradable. El celler, alberga unes 65 referències. En temporada ofereix foie, tòfona negra i gran varietat de bolets. Només disposa de 14 places per a major comoditat del comensal. Convé reservar. El pa és d’elaboració pròpia.
Especialitats de la casa
– Corbina a la planxa amb ceba confitada: 16,50 €
– Bacallà confitat amb alls i piquillo: 16,30 €
– Garrí desossat amb la pell caramel·litzada cruixent: 16,50 €
– Ploma ibèrica a la planxa amb escates de sal i cremós de patates amb oli de tòfona: 17,60 €
– Fals ravioli mar i muntanya: 14,30 €
– Mousse de xocolata negra: 6,60 €
– Vi de la Casa: Rigau Ros Gran Reserva, 16,00 €