És el restaurant gastronòmic de l’hotel Mas Passamaner, obert des de l’any 2003, en el que l’arquitecte Ángel García va rehabilitar un preciós edifici modernista, construït al 1922, convertint-lo en un magnífic hotel de cinc estrelles dedicat al modernisme, considerat Hotel Monument. En aquest marc excepcional, el xef Victor Fontelles ofereix una línia de cuina mediterrània de temporada i de producte, ben elaborada i amb tocs personals. A la carta, la qual es canvia i s'adapta a l'estació de l'any, podem trobar des de tartars fins a guisats tradicionals, amb algunes variants interessants, passant per peixos, carns i arrossos. El menjador, que és molt agradable, lluminós i amb una decoració moderna i actual, el dirigeix diligentment Gedion Debere, que supervisa també el celler que guarda més de 200 referències de vins, caves i ”champagnes”. Incorpora una terrassa chill-out per a l’estiu i diferents reservats per a poder gaudir de menjars de treball o reunions en un entorn tranquil i discret.
Especialitats de la casa
– El nostre clàssic tàrtar de salmó marinat amb teriyaki i llima, servit amb blinis i maoionesa d’anet fresc: 19,00 €
– Guisat de mongeta pinta de Lleó amb guatlla escabetxada i bunyols de “migas” de pasto: 12,00 €
– Carxofes fregides i fumades amb rovell d’ou trufat, llagostins a l’allet i vel de cansalada ibèrica: 15,00 €
– Dau de bacallà amb tomàquet, cuinat poc a poc, amb la seva escorça i escuma d’allioli de poma: 18,00 €
– Arròs sec de magret d’ànec amb aire manxec i compota de poma&vainilla: 18,00 €
– “Torrija” tèbia en pa de brioix amb vainilla en textures: 7,00 €
– Menú de migdia (de dilluns a divendres, no festius): 28,00 €
– Menú de temporada: 48,00 €
– Menú degustació: 68,00 €
– Vi de la Casa: Nona (DO Priorat), 19,00 €