Fundat el 1875 pel besavi dels actuals propietaris, està situat en ple parc natural de la Garrotxa i ofereix una línia de cuina tradicional catalana i cuina volcànica. La cuina està dirigida per Lluis Reixach, mentre que Montse s’encarrega dels menjadors, que tenen una decoració d’acord amb l’ambient de la zona. Ofereix plats de temporada i la carta canvia cada any. Disposa d’un celler amb més de 70 referències a cura de Adrià Reixach. Annex al restaurant la propietat disposa també d’un petit hotel amb encant, Hotel Can Blanc, amb 12 habitacions, saló amb llar de foc, piscina exterior i àmplies zones jardinadas.
Especialitats de la casa
– Patates La Deu artesanes: 9,95 €
– Saltat de bolets amb verduretes: 10,35 €
– Cua de bou amb sèpia: 9,94 €
– Melós de porc ibèric: 11,80 €
– Pollastre de pagès rostit amb escamarlans: 12,60 €
– Volcanet de xocolata: 6,13 €
– Menú diari: 14,00 €
– Menú La Deu: 19,95 €
– Vi de la Casa: D.O Cataluña, 17,00 €