És una aposta molt interessant l’oferta gastronòmica de l’hotel Carlemany, situat en ple centre, en una zona molt comercial, de la capital gironina. L’establiment se situa dins del propi hotel, tot i que també s’hi pot accedir des de l’exterior directament, ja que compta amb una terrassa per a gaudir de les vistes de la Plaça Miquel Santaló. La decoració és moderna i informal on destaca una barra de bar vestida de fons amb mosaics blavosos on hi reposen sobre les prestatgeries un assortiment variat de begudes. De fet, com bé diu el seu nom, el restaurant es converteix en lounge a la nit i s’hi pot anar a fer un cóctel. La cuina, a càrrec del xef Xavier Arrey és d’estil mediterrani, sense gaires estridències, amb una oferta molt variada que inclou tapes, coques de vidre, amanides, sopes, arrossos, pastes, tàrtars, ous, guisats, peixos i carns. El producte, sens dubte, és de bona qualitat i permet al comensal d’assaborir aquests plats típics de la cuina tradicional. Tot això, amb un servei eficaç i diligent per a la comoditat del client. Dirigeix la sala i té cura del celler Xavier Vargas.
Especialitats de la casa
– Coca de vidre amb brie i ibèric: 8,00 €
– Tàrtar de salmó amb un toc gingebre i gelat de wasabe: 11,00 €
– Curri de xai amb arròs basmati aromatitza: 14,00 €
– Cafè llaminer: 5,80 €
– Menú: 16,70 €
– Vi de la Casa: Cigonyes.