Mey Hofmann va obrir l’any 1992 aquest restaurant, en la seva acreditada Escola d’Hostaleria Hofmann, que ocupava una casa antiga, del 1800, al carrer Argenteria, 74-78. L’octubre del 2007 el restaurant es va traslladar al carrer La Granada del Penedès, tot i que l’Escola continua en l’antic emplaçament. Actualment, la seva filla Silvia continua la tasca de Mey, que ens va deixar a començaments del 2016, oferint una interesantíssima cuina mediterrània. També segueix la pastisseria Hofmann ubicada al carrer Flassaders, 44; la Taberna Hofmann, al carrer Girona, 145 i El Racó al carrer La Granada del Penedès, 14. La carta canvia cada tres mesos. Dirigeix la sala Joan Muñoz, que també té cura de l’ampli celler, amb unes 180 varietats. Disposa de 2 varietats de pa d’elaboració pròpia. Té una estrella a la Guia Michelin.
Especialitats de la casa
– Caneló de vedella amb foie, crema trufada i teula de parmesà cruixent: 25,00 €
– Peix de llotja amb escates de carbassó, suc trufat i falç cep: 43,00 €
– Filet de vedella, molles de pa, foie i salsa de v: 48,00 €
– Morró de batalla a sestil Hofmann: 30,00 €
– Postre del xef: 14,00 €
– Fava de Cacau, cremós de xocolata Guanaja 70%, nibs de cacau i gelat d’avellana torrada: 13,00 €
– Menú del dia 42,00 €
– Menú Hofmann: 75,00 €
– Vi de la Casa: DO Penedès, 17,00 €