La millor cuina basco navarresa a Catalunya la trobem al Gorría, un dels més prestigiosos restaurants de Barcelona, que dirigeix el propietari Javier Gorría, seguint la bona tasca gastronòmica que va iniciar l’any 1977 el seu pare, Fermin i que tots recordem amb gran afecte. Pertany al grup de Restaurants de la Bona Taula i les seves sales sempre són plenes de bons gourmands per assaborir les exquisides elaboracions tradicionals de la seva cuina amb productes de la millor qualitat. Tots els plats de la carta són una autèntica temptació per als més selectes paladars de la cuina ben feta amb les receptes de sempre. El sommelier Lorenzo Moreno té cura d’unes 300 referències de vins. El servei és professional i molt amable. A l’entrada trobem una confortable sala d’espera, al costat del bar i de la cuina a la vista que ocupen la planta baixa de l’edifici. Un aparador presenta els productes frescos de temporada, sent una temptació. La decoració és tradicional. El menjador es situa a una planta inferior i un altre suggestiu aparador rep al comensals Dinar o sopar en aquest restaurant resulta sempre una experiència gastronòmica meravellosa que justifica una escapada a Barcelona.
Especialitats de la casa
– “Pochas” de Sangüesa: 13,20 €
– “Chuletón”: 60,00 €/Kg.
– Carxofes amb cloisses: 36,00 €
– Angulas de Aguinaga 60 g: 66,00 €
– Turbot donostiarra: 36,80 €
– Cordero del Roncal: 26,40 €
– Llet fregida: 6,60 €
– Milfull de maduixetes del bosc: 8,00 €
– Vi de la Casa: Castillo de Sajazarra Reserva 2014 (D.O. Rioja): 21,80 €