Obert el 2014, en el marc de l’hotel NH Collection Constanza, configura un agradable i lluminós menjador, sota la direcció de Fabio Torrano, amb decoració de trattoria, per a 45 comensals. El restaurant, propietat d’Andrea Tumbarello, ofereix una autèntica i molt bona cuina italiana, que elabora amb molt d’encert i productes frescos de gran qualitat el xef Andre Parma. La carta de vins i caves té més de 30 referències espanyoles i italianes, a càrrec també de Fabio. Sorprèn gratament la gran varietat d’oferta culinària. Per Andrea Tumbarello, nascut a Marsala (Sicília), la gastronomia sempre ha estat molt present en la seva vida, tot i que té formació d’economista. Va arribar a Espanya per primera vegada al març de 1989 de vacances, es va enamorar del país i es va establir a Madrid. “Sabor Tumbarello” es va estendre anys més tard a Marbella i Barcelona. Conegut com el “rei de la tòfona”, Andrea té la seva pròpia línia de productes basats en aquest fong.
Especialitats de la casa
– Ou millesimé: 24,90€
– Burrata Pugliese: 15,45€
– Spaghetti a la carbonara: 16,10€
– Tagliatelle amb tòfona negra: 22,90€
– Tagliata de vedella: 28,90€
– Tiramisú: 7,95€
– Menú de dilluns a divendres: 22,00€
– Vi de la Casa: Branciforti, 19,00 €