El Gastrobar 13/21 és el restaurant principal de l’ Altafulla Mar Hotel, un nou establiment hoteler inaugurat l’any 2015 i ubicat al barri marítim de la costera localitat d’ Altafulla, al cor de la Costa Daurada. Iban Tomàs, cap gastronòmic de l’establiment, ofereix una cuidada cuina de mercat prioritzant el bon tracte al producte de la zona. L’espai disposa d’un acollidor menjador i una relaxant terrassa d’estiu. El servei, atent i professional, està dirigit per Eduardo del Valle. El restaurant disposa de carta i menú setmanal o de cap de setmana, a banda de reservats per a aniversaris i celebracions familiars.
Especialitats de la casa
– Timbal de tàrtar de vedella amb anguila fumada: 11,00 €
– Arròs cremós de calamar i gamba: 13,50 €
– Morro de bacallà amb crema de poma i api: 12,00 €
– Magret d’ànec caramel·litzat amb puré de pastanagues: 13,00 €
– Llobarret filetejat amb saltat d’espàrrecs de marge i alls tendres: 10,50 €
– Sorbet de gintònic de poma verda: 5,00 €
– :
– :
– Vi de la Casa: , 17,00 €