El restaurant Europa situat en el cor de Pamplona, al costat del carrer Estafeta i la Plaça del Castell sempre ho associem, en el gastronòmic, a la delicadesa d’una cuinera d’època com és Pilar, un dels pilars essencials d’aquesta família navarresa els Idoate. Les cròniques d’aquesta casa sempre han fet referència al refinament del popular. Però això ha donat en menys d’un any un gir espectacular. I ja no hi ha aquí només finura, subtilesa i un culte al sabor tradicional, que ho hi ha i no és poc. Perquè sense perdre aquestes característiques, s’ha sumat una tècnica prodigiosa, una infinitat de diableries creatives, idees portentoses en línia amb el que es cou al món. Gràcies a la incorporació, d’un jove, el cuiner guipuscoà, Arkaitz Muguruza formant un tàndem amb Pilar i el seu equip que rula a la perfecció, reforçant la passió culinària habitual de la nostra cuinera. Amanida de cabra i alvocat amb sorbet de llima i gingebre, 23,00; colomí de Araiz rostit amb núvol de macadamia, cilindre de patata confitada i cuixeta cruixent aromatizado a la farigola, 25,00; bombó cruixent de xocolata, festuc i praliné, 9.50. Menú Eugenia: 60,00. Menú Degustació: 78,00.
Especialitats de la casa
– :
– :
– :
– :
– :
– :
– :
– :
– Vi de la Casa: , 17,00 €