ESTIMAR | Barcelona
ESTIMAR | Barcelona
QUALIFICACIÓ: 8,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
Marinera
ADREÇA:
Carrer Sant Antoni dels Sombrerers, 3. 08003 Barcelona.
HORARIS:
De 13,30 a 15,30 i de 20,30 a 23,30. Tanca dilluns migdia, diumenge  festius; de 8 a 15 d’abril, de 5 a 25 d’agost i de 23 desembre a 8 de gener.

En el barri del Born, a dos passos de la preciosa Església de Santa Maria del Mar, es troba aquest petit restaurant de cuina marinera, obert al març de 2016, que gestionen la parella Anna Gotanegra i Rafa Zafra, un andalús. La passió de la família Gotanegra pel mar es remunta a 1895, quan Dionísia Marco (l’àvia Nísia) va començar comprant peix a la plaça Sant Pere de Roses per anar a vendre-ho caminant a Figueres. Han passat més de 120 anys i cinc generacions Gotanegra segueixen comprant diàriament peix en el Port de Roses, que ofereixen a Estimar. Rafa Zafra, xef andalús, molt bon coneixedor dels productes del mar i d’una extensa experiència com a cuiner amb els germans Adrià va ser cap de cuina del restaurant andalús amb estrella Michelin de la Hacienda Benazuza (Sanlúcar la Mayor, Sevilla), de la família del Bulli. El restaurant de Rafa i Anna ha estat designat “Millor Nou Restau-rant de Barcelona 2016 Macarfi Rookie”, per la Guia Macarfi (de restaurants de Barcelona), en la seva primera edició, per premiar la qualitat, creativitat i bon fer dels restaurants creats a Barcelona en els últims dotze mesos. Estimar conjuga el coneixement del mar català i andalús, convertint-se en un paradís per als amants dels productes marins, per gaudir dels sabors i les textures del peix i el marisc fresc amb els quals juga el seu xef. “Un punt gastronòmic del mar”, Estimar és l’amor pel mar i la seva matèria prime-ra, el treball amb dedicació i passió fet des d’una cuina totalment oberta a la vista de tots. La idea és triar uns platerets per compar-tir i acabar amb un peix.

Especialitats de la casa

Especialitats de la casa
– Carpaccio d’escamarlans i ceba cara-mel·litzada “homenatge el Bulli 1995”: 24,00 €
– Cigrons amb musclos i gambetes de Roses: 17,00 €
– Escopinyes bullides XXL i salsa aperitiu “La Cala” d’Albert Adrià: 18,00 €
– Llobarro salvatge: S/M
– Llenguado: S/M
– Pastís de xocolata: 8,00 €

Serveis
Aire condicionat.
PREU MITJÀ:
CONTACTE
932 689 197 – 679 363 915
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross