ELS TALLERS | Siurana
ELS TALLERS | Siurana
QUALIFICACIÓ:

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
D’autor
ADREÇA:
Carrer Rentadors, s/n. Siurana. 43362 Cornudella de Montsant
HORARIS:
Tanca del 7 a 30 de gener. Horaris de dimecres a diumenge de 13,30 a 15,30h, de dimecres a dissabte de 20,30 a 22,00h; Dilluns i dimarts, obert per als clients de l’hotel. Grups a partir de 15 persones, consultar

Els Tallers és el fruit de la passió i l’entusiasme del jove xef del Vallès Pau Escriu, que després d’haver treballat en cuines tan importants com Las Rejas, Mugariz i Can Fabes decideix amb la seva parella Anaïs Chauveau, de Tours (França), que va conèixer a Can Fabes, buscar un lloc petit i encisador per oferir la seva cuina. L’hotel La Siuranella es va inaugurar l’any 2005 per un veí del poble i buscava un xef per portar el restaurant i fer una cuina de mercat, minimalista, avantguardista i d’autor. La parella se’n va fer càrrec el 2008 i dos anys més tard es van quedar també amb l’hotel, amb la filosofia de compartir la cultura del vi i de la gastronomia, descobrint Siurana i el Priorat. Pau, elimina la clàssica carta, i interpreta la gastronomia en dos menús que canvien i evolucionen diàriament: Arrels és un menú degustació curt (35,00) compost d’un aperitiu, un entrant, un peix, una carn i unes postres. Tots els seus plats estan creats per a la temporada i van canviant i evolucionant diàriament. D’altra banda, (Re)-Creatiu (58,00), és una invitació a un viatge gustatiu. Creat sense cap lligam, vol ser un vincle entre el mercat i el comensal. Es compon de cinc creacions salades, un assortiment de formatges i dues elaboracions dolces. A destacar que les postres són elaborades pel xef sobre la taula i ocupant-la tota, a la vista dels comensals. La carta de vins està centrada en DO Montsant i DOQ Priorat i té unes 80 referències.

Especialitats de la casa

Especialitats de la casa
– Foie mi cuit casolà amb les nostres melmelades: 12,50 €
– Croquetes de formatge brie i tòfona: 10,50 €
– Pop confitat amb oli de DO Siurana amb milfulles de patates: 14,50 €
– Filet de vedella amb cebetes glacejades i humus de mongeta blanca: 24,50 €
– Pollastre de corral ecològic amb tòfona d’estiu i mantega d’herbes, puré de patates i avellanes: 23,50 €
– Postres en directe, elaborat pel xef sobre la taula i ocupant-la tota, a la vista dels comensals: 9,50 €
– Menú Arrels: 35,00 €
– Menú (Re)creatiu: 58,00 €
– Vi de la Casa: DO Montsant/DO Priorat

Serveis
Aire condicionat. Hotel Rural La Siuranella.
PREU MITJÀ:
40,00 €
CONTACTE
977 82 11 44
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross