Considerat com una de les millors opcions gastronòmiques de la Costa Brava, per gaudir amb els millors peixos i mariscs i elaboracions autòctones del nostre litoral, aquest restaurant està situat al final del passeig, amb unes vistes precioses al mar, pràcticament sobre les roques. Actualment l’establiment està a mans d’en Jordi Sabadí, fill de fundador Rafel Sabadí. Aquest prestigiós establiment, que sens dubte mereix una estrella a la guia Michelin, per la seva excel·lent cuina, acurat servei i important celler, ofereix en un marc molt elegant una carta que té 5 apartats: Entrants, peixos, carns i plats tradicionals i postres. Tots aquests plats són elaboracions molt encertades realitzades amb productes de primeríssima qualitat, dins d’una línia de cuina de producte, de temporada i empordanesa personalitzada. El menjador, molt ben decorat, té una capacitat per fins a uns 60 comensals. El celler, a la vista, és molt important, amb unes 400 referències de vins tant nacionals com internacionals. Ofereix degustació d’olis i sals del món, i també “wine dispenser” servei de vins en copes. Disposa de terrassa d’estiu per a fumadors.
Especialitats de la casa
– Amanida d’espardenyes tallades a tires, fregides amb bolets confitats i vinagreta de tomàque: 20,00 €
– Rap amb safrà, patata confitada i allioli de curry: 26,00 €
– Arròs melós de gambes i garotes: 26,00 €
– Gambes grans de Roses a la planxa: 50,00 €
– Cabrit a baixa temperatura amb tomàquets confitades i espàrrecs: 26,00 €
– Sortit de 5 formatges: 12,00 €
– Menú temporada: 25,00 €
– Menú degustació: 55,00 €
– Vi de la Casa: DO Empordà, marca pròpia, 17,00 €