Senzill establiment familiar de Les Garrigues que té una bona cuina tradicional i de proximitat, km. 0 i unes excel·lents entrecots i mitjanes de Insa. Les patates braves tambe superiors! Igualment destaquen els caragols a la llauna, els musclos al vapor, amanides, el bacallà amb fesols del Ganxet, les hamburgueses i pizzes. Els postres són fet a la casa. Per encàrrec es pot degustar el plat més tradicional y popular d’aquesta comarca lleidatana que és la “cassoles de tros”, en les seves versions de la d’hivern i la d’estiu, segons els ingredients; la d’hivern s’ha elabora amb carn de porc, cargols espinacs i patates, en una cassola de fang; el seu origen prové dels pagesos que menjaven al camp amb productes que portaven de casa i els que tenien a l’horta. El xef Artur Guerrero, desprès de treballar en diferents cuines de Catalunya, amb el suport de la seva dona Araceli Molins que dirigeix la sala, va obrir l’any 2020 el seu establiment en aquest petit pobla de la comarques famosa pel seu oli, que no manca mai en cap de les seves elaboracions. Amplíssim horari que va de les 6 del matí a les 23 hores.

envelopephone-handsetmap-markercross