Dins del modern i elegant hotel Carlemany, al centre de Girona, el seu restaurant gas-tronòmic ubicat a la zona noble de l’hotel, es converteix en un dels espais més personals de l’edifici. L’any 1995 es va inaugurar una carpa de fusta coberta enjardinada, que constitueix aquest restaurant, que ofereix, amb gran qualitat, una línia de cuina de mercat, ben presentada que es caracteritza per una bona coordinació entre la tradició i la creativitat. Al capdavant dels fogons el xef Xavier Arrey, que en tots els seus plats deixa constància de la seva inquietud i tècnica culinària acurada. Dirigeix la sala, amb professionalitat, Xavier Vargas que també té cura del celler, proveït amb unes 100 varietats de vins i caves. En definitiva, El Pati Verd és un oasis gastronòmic al cor de la ciutat envoltat per una vegetació que transporta als comensals lluny de Girona, per gaudir d’una selecta cuina, en un ambient molt agradable.
Especialitats de la casa
– Vieires saltejades amb sopa de coco i mango: 15,50 €
– Llom de tonyina amb tempura de verdures: 21,50 €
– Magret d’ànec amb pinya i toffe: 19,60 €
– Refrescant de rom, coco i pinya: 5,90 €
– Menú: 26,00 €
– Vi de la Casa: Joncaria Merlot.