Situat al mig de la població de Tortosa, envoltat d’arbres, de verd i de la tranquil·litat i relaxació que aporta al parc municipal Teodor González de la ciutat, trobem el restaurant que pren el nom de la seva ubicació, ocupant un edifici emblemàtic de concessió municipal. Dirigit des de l’any 1995 per Jordi Bonfill, El Parc ofereix una línia de cuina de mercat i proximitat que elabora amb encert la xef Laia Ferrer. Una bona cuina tradicional de la comarca, amb alguna concessió forana de moda, com el sushi que a aconseguit amb el temps convertir l’establiment en tot un referent gastronòmic de la capital del Baix Ebre. Un lloc a tenir molt en compte per menjar molt bé en un ambient elegant i agradable. La decoració del menjador, que té una capacitat per a 120 comensals, és tradicional i molt acurada, amb bones vistes relaxants al parc. La terrassa, quan fa bon temps, és ideal pels sopars d’estiu. El celler guarda una cinquantena de vins i caves, de diferents Denominacions d’Origen.
Especialitats de la casa
– Anguila fumada del Delta de l’Ebre: 14,30 €
– Bou de mar amb salsa tàrtara: 18,70 €
– Turbot a l’ametlla: 24,20 €
– Arròs caldós de llamàntol: 24,20 €
– Tàrtar de tonyina vermella: 24,20 €
– Menjar blanc típic Tortosa: 5,50 €
– Menú degustació Terres de l’Ebre: 29,70 €
– Vi de la Casa: Somdinou blanc jove: 13,00 €