EL NACIONAL (LA LLOTJA) | Barcelona
EL NACIONAL (LA LLOTJA) | Barcelona
QUALIFICACIÓ: 7,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
Marinera
ADREÇA:
Passeig de Gràcia 24 bis 08007 Barcelona.
HORARIS:
Obert des de les 12 del migdia fins a les dues de la matinada tots els dies de l’any

El Nacional és el primer restaurant de Barcelona amb diferents espais on poder gaudir de receptes tradicionals de la Península, elaborades amb productes de qualitat i en un ambient singular. Inaugurat a l’octubre del 2014, pertany al grup immobiliari i hoteler Subirats Bureau i representa un concepte gastronòmic innovador. Disposa de 4 espais, 5 barres especialitzades en cervesa, vi, ostres, còctels i gelats i mil formes d’alimentar l’ànima. Un restaurant de carn, un restaurant de peix, un restaurant de tapes i arrossos i un restaurant ràpid delicatessen. Quatre espais diferenciats que es complementen amb barres especialitzades en cervesa, vi i còctels, que fan de El Nacional un restaurant de moda a Barcelona on submergir-se en la vida local de la ciutat. En definitiva, un multi-espai gastronòmic: La Braseria ofereix carn de bou, de vaca i de vedella de les millors races. La Llotja ofereix peix i marisc. En la Barra d’ostres, podem degustar-les procedents de Galícia i del sud de França. En la Barra de vins i embotits trobem el pernil ibèric de gla i els formatges. I en la Barra de cerveses i conserves, l’Estrella Damm. L’interiorista Lázaro Rosa Violán va ser l’encarregada de transformar la gran nau, que ocupa 2.600 m2, inspirant-se en la Barcelona dels anys 30 i 40.
Especialitats i preus de La Llotja:
Tàrtar de tonyina, ceba morada i avellanes, 22,00.
Anxoves de l’Escala o del Cantàbric, 16,00.
Orada a la sal de l’escuma del mar de Formentera, 44,00 per a 2 persones.
Paella de peix i marisc (2p), 22,00 pp.
Llobarro al vapor amb verdures i patata, 24,00.
Selecció de postres, 12,00.
Serveis:
Aire condicionat.

Especialitats de la casa

El Nacional és el primer restaurant de Barcelona amb diferents espais on poder gaudir de receptes tradicionals de la Península, elaborades amb productes de qualitat i en un ambient singular. Inaugurat a l’octubre del 2014, pertany al grup immobiliari i hoteler Subirats Bureau i representa un concepte gastronòmic innovador. Disposa de 4 espais, 5 barres especialitzades en cervesa, vi, ostres, còctels i gelats i mil formes d’alimentar l’ànima. Un restaurant de carn, un restaurant de peix, un restaurant de tapes i arrossos i un restaurant ràpid delicatessen. Quatre espais diferenciats que es complementen amb barres especialitzades en cervesa, vi i còctels, que fan de El Nacional un restaurant de moda a Barcelona on submergir-se en la vida local de la ciutat. En definitiva, un multi-espai gastronòmic: La Braseria ofereix carn de bou, de vaca i de vedella de les millors races. La Llotja ofereix peix i marisc. En la Barra d’ostres, podem degustar-les procedents de Galícia i del sud de França. En la Barra de vins i embotits trobem el pernil ibèric de gla i els formatges. I en la Barra de cerveses i conserves, l’Estrella Damm. L’interiorista Lázaro Rosa Violán va ser l’encarregada de transformar la gran nau, que ocupa 2.600 m2, inspirant-se en la Barcelona dels anys 30 i 40.
Especialitats i preus de La Llotja:
Tàrtar de tonyina, ceba morada i avellanes, 22,00.
Anxoves de l’Escala o del Cantàbric, 16,00.
Orada a la sal de l’escuma del mar de Formentera, 44,00 per a 2 persones.
Paella de peix i marisc (2p), 22,00 pp.
Llobarro al vapor amb verdures i patata, 24,00.
Selecció de postres, 12,00.

Serveis
: Aire condicionat.
PREU MITJÀ:
CONTACTE
93 518 50 53
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross