El Nacional és el primer restaurant de Barcelona amb diferents espais on poder gaudir de receptes tradicionals de la Península, elaborades amb productes de qualitat i en un ambient singular. Inaugurat a l’octubre del 2014, pertany al grup immobiliari i hoteler Subirats Bureau i representa un concepte gastronòmic innovador. Disposa de 4 espais, 5 barres especialitzades en cervesa, vi, ostres, còctels i gelats i mil formes d’alimentar l’ànima. Un restaurant de carn, un restaurant de peix, un restaurant de tapes i arrossos i un restaurant ràpid delicatessen. Quatre espais diferenciats que es complementen amb barres especialitzades en cervesa, vi i còctels, que fan de El Nacional un restaurant de moda a Barcelona on submergir-se en la vida local de la ciutat. En definitiva, un multi-espai gastronòmic: La Braseria ofereix carn de bou, de vaca i de vedella de les millors races. La Llotja ofereix peix i marisc. En la Barra d’ostres, podem degustar-les procedents de Galícia i del sud de França. En la Barra de vins i embotits trobem el pernil ibèric de gla i els formatges. I en la Barra de cerveses i conserves, l’Estrella Damm. L’interiorista Lázaro Rosa Violán va ser l’encarregada de transformar la gran nau, que ocupa 2.600 m2, inspirant-se en la Barcelona dels anys 30 i 40.
Especialitats i preus de La Llotja:
Tàrtar de tonyina, ceba morada i avellanes, 22,00.
Anxoves de l’Escala o del Cantàbric, 16,00.
Orada a la sal de l’escuma del mar de Formentera, 44,00 per a 2 persones.
Paella de peix i marisc (2p), 22,00 pp.
Llobarro al vapor amb verdures i patata, 24,00.
Selecció de postres, 12,00.
Serveis:
Aire condicionat.
El Nacional és el primer restaurant de Barcelona amb diferents espais on poder gaudir de receptes tradicionals de la Península, elaborades amb productes de qualitat i en un ambient singular. Inaugurat a l’octubre del 2014, pertany al grup immobiliari i hoteler Subirats Bureau i representa un concepte gastronòmic innovador. Disposa de 4 espais, 5 barres especialitzades en cervesa, vi, ostres, còctels i gelats i mil formes d’alimentar l’ànima. Un restaurant de carn, un restaurant de peix, un restaurant de tapes i arrossos i un restaurant ràpid delicatessen. Quatre espais diferenciats que es complementen amb barres especialitzades en cervesa, vi i còctels, que fan de El Nacional un restaurant de moda a Barcelona on submergir-se en la vida local de la ciutat. En definitiva, un multi-espai gastronòmic: La Braseria ofereix carn de bou, de vaca i de vedella de les millors races. La Llotja ofereix peix i marisc. En la Barra d’ostres, podem degustar-les procedents de Galícia i del sud de França. En la Barra de vins i embotits trobem el pernil ibèric de gla i els formatges. I en la Barra de cerveses i conserves, l’Estrella Damm. L’interiorista Lázaro Rosa Violán va ser l’encarregada de transformar la gran nau, que ocupa 2.600 m2, inspirant-se en la Barcelona dels anys 30 i 40.
Especialitats i preus de La Llotja:
Tàrtar de tonyina, ceba morada i avellanes, 22,00.
Anxoves de l’Escala o del Cantàbric, 16,00.
Orada a la sal de l’escuma del mar de Formentera, 44,00 per a 2 persones.
Paella de peix i marisc (2p), 22,00 pp.
Llobarro al vapor amb verdures i patata, 24,00.
Selecció de postres, 12,00.