Apeu de carretera que travessa la població de Montblanc, prop del pont i de la muralla, aquest restaurant que antigament era un molí de guix és tot un referent a la comarca de la Conca de Barberà, que malgrat que la seva gran capacitat sol estar totalment ple els caps de setmana. Ocupa tres menjadors i dues sales privades i té davant un gran aparcament. A més, amb el nom de “Mallol Catering” l’establiment disposa de servei de càtering personalitzat, un dels millors de les comarques tarragonines, per a qualsevol tipus d’acte social, familiar o professional. La cuina és típica catalana que elabora la xef Anna Pascual; amb una varietat de plats de temporada i de mercat, destacant durant l’època dels calçots per les bones calçotades i també la cuina d’aquest singular producte. L’àmplia carta s’inicia amb els suggeriments, continua amb els entrants, les carns a la brasa i carns elaborades, peixos i acaba amb les postres. La principal especialitat són els caragols, amb set tipus d’elaboració diferents (a la llauna, al pebre, dolços i picants, amb ceba dolça, amb romesco, amb ceps i gambes i a la catalana). Dirigeix l’establiment el seu propietari, Abdón Tarrats, un gran emprenador, que té també un bar a la plaça de Montblanc i un altre restaurant a Valls. El celler compta amb 150 referències. El servei és diligent i molt amable. Un restaurant per gaudir de la bona cuina tradicional a Montblanc confortablement i en un ambient agradable.
Especialitats de la casa
– Canelons casolans: 9,95€
– Sensacions de cuina (7 tapetes i bogeries elaborades al gust del xef): 17,45€
– Caragols a la llauna: 17,90€
– Bacallà al foie amb ceps en confit: 21,75€
– Filet de vedella: 23,50 €
– Bunyols casolans d’avellana amb xocolata: 5,85€
– Menú (de dilluns a divendres no festius): 20,85€
– Vi de la Casa: Clos Montblanc DO Conca de Barberà, 10,28€