EL MOLI DEL MALLOL | Montblanc
EL MOLI DEL MALLOL | Montblanc
QUALIFICACIÓ:

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
Tradicional
ADREÇA:
Carrer Muralla Santa Anna, 2. Montblanc 43400 Montblanc.
HORARIS:
De 13,00 a 16,00 i de 21,00 a 23,00. Tanca els dilluns i diumenges a la nit i el dia de Nadal

Apeu de carretera que travessa la població de Montblanc, prop del pont i de la muralla, aquest restaurant que antigament era un molí de guix és tot un referent a la comarca de la Conca de Barberà, que malgrat que la seva gran capacitat sol estar totalment ple els caps de setmana. Ocupa tres menjadors i dues sales privades i té davant un gran aparcament. A més, amb el nom de “Mallol Catering” l’establiment disposa de servei de càtering personalitzat, un dels millors de les comarques tarragonines, per a qualsevol tipus d’acte social, familiar o professional. La cuina és típica catalana que elabora la xef Anna Pascual; amb una varietat de plats de temporada i de mercat, destacant durant l’època dels calçots per les bones calçotades i també la cuina d’aquest singular producte. L’àmplia carta s’inicia amb els suggeriments, continua amb els entrants, les carns a la brasa i carns elaborades, peixos i acaba amb les postres. La principal especialitat són els caragols, amb set tipus d’elaboració diferents (a la llauna, al pebre, dolços i picants, amb ceba dolça, amb romesco, amb ceps i gambes i a la catalana). Dirigeix l’establiment el seu propietari, Abdón Tarrats, un gran emprenador, que té també un bar a la plaça de Montblanc i un altre restaurant a Valls. El celler compta amb 150 referències. El servei és diligent i molt amable. Un restaurant per gaudir de la bona cuina tradicional a Montblanc confortablement i en un ambient agradable.

Especialitats de la casa

Especialitats de la casa
– Canelons casolans: 9,95€
– Sensacions de cuina (7 tapetes i bogeries elaborades al gust del xef): 17,45€
– Caragols a la llauna: 17,90€
– Bacallà al foie amb ceps en confit: 21,75€
– Filet de vedella: 23,50 €
– Bunyols casolans d’avellana amb xocolata: 5,85€
– Menú (de dilluns a divendres no festius): 20,85€
– Vi de la Casa: Clos Montblanc DO Conca de Barberà, 10,28€

Serveis
Aire condicionat. Aparcament. 4 menjadors privats per a fins 440 comensals. Terrassa. Adaptat a discapacitats. Plats vegans, vegetarians i sense  gluten. Accepta mascotes.
PREU MITJÀ:
40,00 €
CONTACTE
977 86 05 91
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross