Inaugurat el 1999, està situat en un cim de 175 metres sobre el nivell del mar, sobre la platja de Llafranc, al costat de l’hotel del mateix nom, del qual és el seu restaurant, amb unes vistes esplèndides. Ofereix una cuina de temporada que, combinant els productes de mercat, peixos, carns, arrossos, verdures o fruites, segueix fidelment la tradició culinària popular empordanesa, que elabora amb encert el xef Quim Puigpinós. L’ambient i la decoració és marinera i dirigeix la sala Xavier Clotet. El celler conté unes 50 varietats. Disposen d’una carta de tapes, menús temàtics tots els dies amb un producte diferent cada mes.
Especialitats de la casa
– Carpaccio de bou amb encenalls de parmesà i vinagreta de pinyons: 15,50 €
– Torradet d’arròs amb verdures i bolets de card DOP: 15,50 €
– Entrecot de vedella de Girona amb verduretes a la brasa i salsa de mostassa IGP: 21,50 €
– Mató d’Ullastret amb fruits vermells i sorbet de gerds: 8,00 €
– :
– :
– Menú temàtic: 34,00 €
– :
– Vi de la Casa: Castillo de Perelada Cigonyes, 17,00 €