Els prestigiosos xefs, Xavier Martí “Macarrilla” i Joan Urgellés, des del passat 12 d’abril s’han quedat amb el restaurant El Círcol, de Reus, iniciant conjuntament un nou projecte gastronòmic en un entorn certament emblemàtic de la capital del Baix Camp, en el cor d’una entitat històrica com és El Círcol fundat el 28 de maig del 1852, amb més de 150 anys d’història, la més antiga que subsisteix a Reus. En la seva llarga historia, ha tingut molta importància tant en la vida social com a la vida política, cultural, comercial i artística de la ciutat. Situat restaurant al mig de la plaça Prim, al primer pis de l’edifici de l’entitat reusenca, per accedir-hi s’ha d’entrar per l’ascensor situat al vestíbul del Teatre Fortuny. En els magnífics salons de luxe, de clàssica decoració, Joan Urgellés que exerceix de xef del nou restaurant El Círcol ofereix una cuina de mercat (temporada), mediterrània i marinera, en format de carta i de dos menús, un diari, entre setmana i cap de setmana i l’altre de degustació. El servei és professional i el director de sales és Xavier Martí. El celler té unes 40 referències.
Especialitats:
– Xatonada El Círcol amb bacallà i llagostins, 14,00€
– Carpaccio de corball amb oli d’olives centenàries, 16,00€
– Flor d’ou trufada amb gambes i parmentier, 16,00€
– Arròs d’escamarlans, 18,00€
– Rèmol de platja, 24,00€
– Entrecot Strogonof, 24,00€
– Music fusió 5,00€
– Menú diari entre setmana: 24,90 €. Cap de setmana: 35,00 €
– Menú degustació: 60,00 €
– Vi de la Casa: Lo Flamenk rosat (DO Terra Alta): 16,00 €.
Serveis
Aire condicionat. Menjadors privats per fins a 100 comensals. Accés per discapacitats. Té plats vegetarians i sense gluten.
Els prestigiosos xefs, Xavier Martí “Macarrilla” i Joan Urgellés, des del passat 12 d’abril s’han quedat amb el restaurant El Círcol, de Reus, iniciant conjuntament un nou projecte gastronòmic en un entorn certament emblemàtic de la capital del Baix Camp, en el cor d’una entitat històrica com és El Círcol fundat el 28 de maig del 1852, amb més de 150 anys d’història, la més antiga que subsisteix a Reus. En la seva llarga historia, ha tingut molta importància tant en la vida social com a la vida política, cultural, comercial i artística de la ciutat. Situat restaurant al mig de la plaça Prim, al primer pis de l’edifici de l’entitat reusenca, per accedir-hi s’ha d’entrar per l’ascensor situat al vestíbul del Teatre Fortuny. En els magnífics salons de luxe, de clàssica decoració, Joan Urgellés que exerceix de xef del nou restaurant El Círcol ofereix una cuina de mercat (temporada), mediterrània i marinera, en format de carta i de dos menús, un diari, entre setmana i cap de setmana i l’altre de degustació. El servei és professional i el director de sales és Xavier Martí. El celler té unes 40 referències.
Especialitats:
– Xatonada El Círcol amb bacallà i llagostins, 14,00€
– Carpaccio de corball amb oli d’olives centenàries, 16,00€
– Flor d’ou trufada amb gambes i parmentier, 16,00€
– Arròs d’escamarlans, 18,00€
– Rèmol de platja, 24,00€
– Entrecot Strogonof, 24,00€
– Music fusió 5,00€
– Menú diari entre setmana: 24,90 €. Cap de setmana: 35,00 €
– Menú degustació: 60,00 €
– Vi de la Casa: Lo Flamenk rosat (DO Terra Alta): 16,00 €.