EL CAPITAN | Torredembarra
EL CAPITAN | Torredembarra
QUALIFICACIÓ:

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
Tradicional
ADREÇA:
Passeig Rafael de Campalans, 11. Torredembarra 43830 Torredembarra.
HORARIS:
De 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca les nits de diumenge a dimecres

Amb una situació priviligiada a primera línea de la platja, El Capitan és una de les millors opcions per menjar molt bé i gaudir d’unes excellents vistes marines a Torredembarra. Després d’una agradable terrassa, ideal per quan fa bon temps, entrem al menjador, molt lluminós, que té una capacitat per només 30 persones, i una decoració moderna. Al front de l’establiment hi ha el matrimoni que es reparteix les funcions: Manuel Fernández a la cuina i Monika Jordi, a la sala, amb el suport de la seva filla Victoria Fernández. Nascut a Terrassa l’any 1961 Manuel Fernández López va estudiar a l’escola d’hosteleria de Berna a Suïssa, i va treballar en restaurants i hotels de primer nivell a la capital helvètica, com el Bellevue Palace, Freienhof… Més tard, de retorn a Espanya, es va incorporar a El Xalet Suisse d’Ampuriabrava, a Girona, fent també temporades en diversos restaurants de Terrassa. Va tenir la seva primera experiència empresarial amb una pizzeria a Torredembarra fins a l’apertura del Capitan a l’estiu del 2007 que fou un pas natural i molt esperat ja des del començament de la carrera professional d’en Manuel, ja que el seu somni era tenir un restaurant a primera línia de mar, de reduïdes dimensions, on oferir productes frescos i selectes. El restaurant ofereix un tipus de cuina mediterrània amb tocs creatius. I participa en les Jornades Gastronòmiques que s’organitzen en el municipi. El nombre de referències de la seva carta de vins és de 50.

Especialitats de la casa

Especialitats de la casa
– Calamarcets fregits a l’andalusa: 14,00 €
– Canelons casolans gratinats: 9,00 €
– Pop a la brasa amb parmentier, ou escalfat i allioli de pebre vermell de la Vera: 18,00 €
– Rèmol al forn o a la brasa: 25,00 €
– Arròs del senyoret amb tot el marisc net: 18,00 €
– Couland de xocolata amb gelat d’avellanes: 6,00 €
– Menú del dia: 18,00 €
– Menú caps de setmana: 26,00 €
– Menú Roca Foradada (nits): 23,00 €
– Vi de la Casa: Ipsis, de la DO Tarragona, 17,00 €

Serveis
Aire condicionat. Terrassa. Adaptat a discapacitats. Plats vegans, vegetarians i sense gluten.
PREU MITJÀ:
33,00 €
CONTACTE
977 64 49 83
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross