Amb una situació priviligiada a primera línea de la platja, El Capitan és una de les millors opcions per menjar molt bé i gaudir d’unes excellents vistes marines a Torredembarra. Després d’una agradable terrassa, ideal per quan fa bon temps, entrem al menjador, molt lluminós, que té una capacitat per només 30 persones, i una decoració moderna. Al front de l’establiment hi ha el matrimoni que es reparteix les funcions: Manuel Fernández a la cuina i Monika Jordi, a la sala, amb el suport de la seva filla Victoria Fernández. Nascut a Terrassa l’any 1961 Manuel Fernández López va estudiar a l’escola d’hosteleria de Berna a Suïssa, i va treballar en restaurants i hotels de primer nivell a la capital helvètica, com el Bellevue Palace, Freienhof… Més tard, de retorn a Espanya, es va incorporar a El Xalet Suisse d’Ampuriabrava, a Girona, fent també temporades en diversos restaurants de Terrassa. Va tenir la seva primera experiència empresarial amb una pizzeria a Torredembarra fins a l’apertura del Capitan a l’estiu del 2007 que fou un pas natural i molt esperat ja des del començament de la carrera professional d’en Manuel, ja que el seu somni era tenir un restaurant a primera línia de mar, de reduïdes dimensions, on oferir productes frescos i selectes. El restaurant ofereix un tipus de cuina mediterrània amb tocs creatius. I participa en les Jornades Gastronòmiques que s’organitzen en el municipi. El nombre de referències de la seva carta de vins és de 50.
Especialitats de la casa
– Calamarcets fregits a l’andalusa: 14,00 €
– Canelons casolans gratinats: 9,00 €
– Pop a la brasa amb parmentier, ou escalfat i allioli de pebre vermell de la Vera: 18,00 €
– Rèmol al forn o a la brasa: 25,00 €
– Arròs del senyoret amb tot el marisc net: 18,00 €
– Couland de xocolata amb gelat d’avellanes: 6,00 €
– Menú del dia: 18,00 €
– Menú caps de setmana: 26,00 €
– Menú Roca Foradada (nits): 23,00 €
– Vi de la Casa: Ipsis, de la DO Tarragona, 17,00 €