Pep Moreno, va destacar molt a Tarragona amb el seu restaurant al Port de la Marina, denominat Sirco Esbarjo Gastronòmic, que en 2015 va ser designat per la Guia Gourmand com a “Restaurant de l’Any”. Després el va tancar amb la idea de trobar un altre lloc a la comarca on seguir oferint el seu alt nivell de gastronomia amb una cuina creativa de temporada. I des del novembre del 2016 el seu nou somni és una realitat, a Salou, al costat de l’hotel Regente Aragón. Amb Deliranto arriba la revolució culinària a la capital de la Costa Daurada. El curiós nom del restaurant Deliranto respon a l’evolució de Sirco i significa deliri, bogeria en idioma Esperanto i respon a una decoració del local contemporània, una mica daliniana, una mica de creativitat boixa. I ens predisposa a un viatge d’al·lucinacions gastronòmiques, com indica les jaquetes del personal a l’esquena. El restaurant ens sorprèn amb una primera sala d’espera amplia i ben condicionada, que també pot servir de post taula i tertúlia després de l’àpat. I en el menjador, per una capacitat per 25 comensals, només 6 taules d’unes dimensiones enormes i uns colors de contrast. La direcció va a càrrec d’Ismael Chamorro, que també exerceix de sumiller, atenent un celler amb més de 300 referències. I a la cuina, Pep Moreno amb l’objectiu d’aconseguir elevar la rutina de menjar a la categoria d’experiència fent una cuina experimental i singular. L’oferta d’aquest inquiet xef vallenc pot degustar-se en format de dos menús: El més curt, (80,00 + iva) i el més llarg (120,00 + iva). En cadascun d’aquest servei el comensal gaudeix de les tècniques més avantguardistes de la culinària actual que el xef utilitza amb mestratge, conquerint textures, sabors i contrastes gustatius que culminen en una cuina creativa amb molt pocs precedents a les nostres contrades i que s’inicia en unes visualitzacions singulars plenes de colors i sensacions. En les elaboracions d’en Pep hi trobem una combinació de productes de la nostra natura viva i morta, que van dels més econòmics als més valorats. El 2018 la Guia Gourmand el va designar “Restaurant Revelació de l’Any”
Especialitats de la casa
– L’arbre on comença la història:
– Croqueta líquida de xili crab:
– Cranc de closca tova crispy:
– Dim-sum de llamàntol:
– Bacallà negre amb parma-passió:
– Pastís al whisky versió 2019:
– Menú curt: 80,00 €
– Menú llarg: 120,00 €