És el restaurant del Balneari Vichy Catalán. Al capdavant de la cuina hi ha el xef David Heras, que elabora plats de cuina mediterrània basada en l’aigua termal. Disposa d’un ampli menjador clàssic i molt lluminós, que dirigeix Fátima Rubio. La carta de vins té més de 50 referències de vins i caves de diferents denominacions d’origen. L’any 2011 la Guia Gourmand el va designar Restaurant de l’Any, per la seva bona trajectòria.
Especialitats de la casa
– El “Hort del Delicius” segons el nostre xef Heras: 12,00 €
– Filet de vedella de Girona a la Planxa amb salsa Perigueux: 22,00 €
– Suprema de corball salvatge a la planxa amb verduretes, oli extra verge i toc de sal Maldon: 22,00 €
– Coulant de xocolata blanca i gelat casolà de iogurt amb figue: 7,00 €
– Menú: 25,00 €
– Menú degustació: 45,00 €
– Vi de la Casa: Clos Primat, DO Empordà: 10,00 €