Situat al centre de la ciutat, aquest restaurant obert l’any 2006, va reobrir novament dos anys més tard de la mà de Francisco Requena, amb el suport de la seva filla Isabel i el seu gendre Xavi Vendrell per oferir cuina de producte, mediterrània i de mercat, que elabora el xef Carlos Trillo. La carta no inclou el peix i marisc fresc i de proximitat de compra diària, que s’exposa en les pissarres darrere la barra. El celler presenta unes 60 referències de vins i caves. A l‘entrar trobem la barra de bar i el primer menjador per a uns 20 comensals. Després hi ha un segon menjador per a uns altres 20 comensals i finalment, el més gran, al fons, per a uns 40. També ofereix àpats per la celebració d’esdeveniments i sopars d’empresa. Servei diligent i proper.
Especialitats de la casa
– Steak tàrtar de bou fet a la manera tradicional: 23,00 €– tripa de vedella guisada amb cigrons: 12,00 €– Arròs cremós del Delta amb gamba vermella: 16,00 €– Tros de bacallà dessalat a 70 graus amb el seu pil pil: 21,00 €– Filet de vaca 48 mesos a la planxa: 24,00 €– Postres elaborats a la casa: 6,00 €
– Menú del dia sense beguda: 19,00 €– Menú cap de setmana sense beguda: 30,00 €– Menú degustació tapes amb maridatge (nits durant la setmana): 32,00 €