Obert des del 1 de març de 2016 Cook and Travel (Cuina i Viatges) està situat al costat de la recepció de l’hotel Regente Aragón amb entrada independent i consta de tres amplis i agradables menjadors, de singular decoració. El primer que trova el comensal, junt a la barra és més informal, molt lluminós pels grans vidres de la façana, amb pissarres de l’oferta culinària, taules altas i baixes, i un expositor on s’exposen vins que estan a la venda per emportar-se. El segón menjador, és més clàssic i relaxant. I el tercer al fons de l’establiment, té grans projeccions a les parets i una claraboia. En aquests escenaris, Pep Moreno ofereix una cuina acurada, sincera, molt treballada i mimada del xef tarragoní, feta al moment amb productes de primeríssima qualitat ofereix plats emblemàtics de diferents ciutats del mon: Roma, Parma, Hollywood, Santiago de Compostela, Lima, Tokio, Tijuana i un imaginari Wonderland i un 100% Cook and Travel. Els protagonistes d’aquestes diferents cuines són els ceviche, sashimis, tàrtar, curry, pizza, nachos, coques, risottos, hamburguesa, etc. Espectacular és també la carta de vins amb unes 300 referències. Serveix vi a copes i cal destacar també la varietat de cerveses de importació i artesanes que ofereix.
Especialitats de la casa
– Calamar de Deli: 18,00€
– Curry vermell amb guisat de cua de bou: 18,00 €
– Ostra en tempura amb salsa tàrtara: 4,50 € unitat
– Risotto de bolets, tòfona i foie: 24,50 €
– 1/4 de lletó a baixa temperatura de record “palentino”: 44,50 €
– Pop a la brasa lacat a la cantonesa i algues: 22,90 €
– Assortiment de rebosteria: 9,00 €
– Menú ”De Tokio a Guangzhou”: 46,00 €
– Menú “Wonderland”: 44,00 €
– Menú “Cook & Travel”: 49,00,€