Els artífexs del restaurant Disfrutar, de Barcelona, Mateu Casañas, Eduard Xatruch i Oriol Castro ofereixen en aquest restaurant, des de l’abril de 2012, que compta amb dos petits menjadors i una agradable terrassa, una cuina singular jugant amb els productes, buscant sabors, textures i contrastos. Plats per compartir de línia tradicional en versió pròpia per gaudir de gustos nous, dins de l’avantguarda culinària de l’establiment, que sol omplir diàriament. Ambient informal, servei molt entregat i restaurant de visita obligada (almenys cal intentar-ho, ja que no sempre és possible aconseguir taula) a Cadaqués. L’Oriol, l’Eduard i en Mateu ofereixen a Compartir exquisideses culinàries en un molt agradable ambient i compten en un formidable equip que encapçalen el cap de cuina Marc Llach i el cap de sala Roger Margalef. Per beure recomanem el vi blanc Garnatxa Gris 2018 elaborat per la pròpia casa.
Especialitats de la casa
– Bou de mar sense feina amb alvocat i ous de truita: 8,60 €
– Caneló de tonyina amb sabors mediterranis: 17,50 €
– Arròs caldós de llamantol del país: 30,00 €
– Corball amb xampinyons i vinagreta d’ametlles: 24,50 €
– Magret d’ànec, maduixes i canyella: 20,50 €
– Bombons líquids de xocolata amb sorbet de grosella negra: 8,50 €
– Menú degustació: 70,00 €
– Vi de la Casa: , 17,00 €