Situat al Club Nàutic de L'Ampolla, un dels pobles més pintorescos i encisadors del Delta de l'Ebre, amb una vista privilegiada del port esportiu i a uns escassos metres de les ones del mar, aquest restaurant està sota la direcció dels germans Montero. Jesús, Lluís i Carme provenen d'una família de cuiners amb arrels a Villarrobledo (Albacete). Han crescut immersos en l'art culinari i han decidit continuar amb la tradició familiar amb la participació activa de les noves generacions que estan ajudant-los en el que calgui. Així, combinen la saviesa dels seus pares amb les noves tendències gastronòmiques i aprofiten al màxim els productes naturals que ofereixen el Delta de l'Ebre i el Mar Mediterrani. L'ambient del menjador és elegant i inundat de llum natural, destacant per la seva decoració amb motius marins, autèntiques obres d'art. No cal oblidar la magnífica terrassa tancada amb vidre que ofereix unes vistes marines impressionants. Fer reserves els caps de setmana és altament recomanable. Sota la direcció del xef Paco García, el restaurant brinda una proposta culinària basada en la cuina de mercat i la tradició mediterrània. Els seus plats, elaborats amb gran destresa, inclouen delícies marineres d'alta qualitat i arrossos que són veritables obres mestres culinàries, tot demostrant la seva gran especialització en aquest camp. A més, el tracte afable i proper dels germans Montero acompanya la seva excel·lent gastronomia.
Especialitats de la casa:
– Torradetes d’anguila fumada: 14,85 €
– Tàrtar de tonyina vermella: 29,40 €
– 6 ostres del Delta: 23,10 €
– Ostres a la garnatxa amb gel de fruits vermells 25,00 €
– Llamàntol fregit a l’allet: 40,70 €
– Medallons de rap amb romesco Casa Montero: 26,95 €
– Arròs tot pelat amb tonyina: 19,25 €
– Menjar blanc del Delta: 5,75 €
– Menú: 29,00 €
– Menú de temporada de l'arròs: 45,00 €
– Vi de la Casa: L’Arnot (D.O. Terra Alta), 11,00 €