És el restaurant de l’hotel del mateix nom, situat en la principal avinguda d’Andorra la Vella, en ple centre comercial. Obert des de l’any 2003 i propietat de la família Rossell i gestionat per Atiram Hotels, disposa d’un ampli menjador de moderna decoració i amb vista a l’Av. Meritxell, situat en la primera planta de l’establiment hoteler. Dirigeix la sala, que té una capacitat per 110 comensals, Josep Lluís Virgili. El xef basc Ignacio Menor ofereix una línia de cuina internacional al costat d’especialitats de cuina basca i de mercat, ben elaborades, a les quals imprimeix el seu segell personal, com en l’exquisit foie gras que prepara a la casa amb vainilla de Madagascar o el llenguado a la “menieure” realitzada amb tàperes i les carns acompanyades de la salsa de caçador. A destacar els deliciosos “petits fours” amb macarons i “tocinillos de cielo”. Nascut a Irun, Nacho va cursar els seus estudis a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils i compta amb una àmplia experiència, exercint com a xef executiu de restaurants com El Montanyà i diferents hotels com Piolets Park, Bio Bio fins a la seva arribada al Cèntric Hotel Atiram, en 2014.
Especialitats de la casa
– Bloc de foie amb gelé de “expélete”: 16,00 €
– Salmó marinat del xef: 12,00 €
– Fabetes baby amb pernil ibèric: 14,00 €
– Tronc de lluç amb verdures: 17,00 €
– Risotto de ceps: 13,00 €
– Crema catalana cremada: 5,00 €
– Menú: 19,00 €
– :
– Vi de la Casa: , 17,00 €