Restaurant familiar emplaçat en una antiga casa de pescadors coneguda en altres temps per Casa Buxaller de la que procedeixen els propietaris. Va ser l’any 1985 quan, Josep Camús, amb el suport de la seva esposa Núri Amat, va obrir aquest establiment que en un principi havia de ser una fregidora, però que immediatament es va convertir en un restaurant de cuina de mercat marinera tradicional empordanesa, de primera matèria del mar impecable, que de vegades es veu entrar encara viva a la casa, procedent de les barques de pesca de Sant Feliu de Guíxols. L’any 2004 es va dur a terme una important reforma i millora dels menjadors i els serveis i, dos anys després de la cuina. Servei cassolà. Celler amb unes 80 referències. El restaurant organitza jornades gastronòmiques temàtiques en temporada com les dels eriçons, bolets, peix blau, peixopalo.
Especialitats de la casa
– Tataki de tonyina: 12,50 €
– Pop a la planxa amb parmentier de patata i oli de romaní: 14,00 €
– Sardines de Sant Feliu a la planxa: 9,00 €
– Arròs amb sípia i llamàntol: 33,50 €
– Peix al forn: 35,00
– Sarsuela de rap amb gambes i cloïsses: 32,50 €
– Recuit d’Ullastret amb melmelada de figues i mel: 6,65 €
– Peix al forn:
– Menú (de dilluns a divendres): 18,50 €
– Menú temporada: 30,00 €
– Vi de la Casa: DO Empordà, 17,00 €