Després del seu brillant pas durant molts anys pel El Bulli i el Mas Pau (1 estrella Michelin), d’Avinyonet de Puigventós, retrobem afortunadament a Xavier Sagristà i Toni Gerez des del 2016 en un altre marc espèndit carregat de luxe i bellesa, el Castell de Peralada, propietat del prestigiós Grup Perallada. El restaurant és dins del castell del segle XV, envoltat de jardins en el centre històric de la població. En aquest entorn màgic de decoració clàssica i moderna, podem seguir gaudim de la cuina d’autor d’en Xavier, amb una visió contemporània de la cuina empordanesa. Una oferta d’alta gastronomia que reinterpreta la tradició culinària de manera creativa i amb propostes avantguardistes basades en la qualitat dels productes de la comarca, des de la terra i dins al mar. El menjador té una capacitat per a 40 comensals i està dirigit per en Toni, que com sempre fa també les funcions de sommelier del important celler que té unes 250 referències. En definitiva un restaurant gastronòmic d’alt nivell en un espai totalment renovat ideal per a viure una autèntica experiència sensitiva. Amb un disseny de cuina a la vista, disposa de diverses sales interiors i d’una terrassa davant del llac i amb vistes als impressionants jardins.
Especialitats de la casa
– Cremós d’ametlles amb all negre i gambes: 42,00 €
– Mar i muntanya de roast beef de vedella amn caviche de llamàntol: 40,00 €
– Ostres, poma verda, salicòrnia i cava: 33,00 €
– La nostra caldereta de peix i fruits de mar: 32,00 €
– Xai de llet a baixa temperatura amb sàlvia: 33,00 €
– Carretó de formatges artesans i de fermier seleccionats per Toni Gerez & co: 27,00 €
– Menú Plaers (migdies): 35,00 €
– Menú degustació: 79,00 €
– Vi de la Casa: , 17,00 €