Petit i agradable establiment familiar, situat a dos quilòmetres de Viella, direcció a Vaquèira. Malgrat la trista pèrdua fa dos anys de la propietària i excel·lent cuinera, Consuelo Castel, que elaborava amb afecte des del 1977 una bona cuina casolana, típica de la vall, la seva filla, Montse, continua la seva tasca i ofereix entre altres especialitats la millor olla aranesa del territori. La seva cuina tradicional és certament exquisida i justifica la visita a l’establiment, ja que utilitza les receptes d’antany i sempre amb productes de gran qualitat. El menjador és d’estil rústic i molt acollidor. A les taules no falta el paté artesà i el pa torrat per preparar el pa amb tomàquet i all. La carta de vins té unes 40 referències de vins i caves. Al final de l’àpat la casa sempre ofereix els licors de nodes i de cassis. Cal visitar la tenda Gormanderíes Turnay adjunta al restaurant que ofereix 12 productes amb el segells garantia Val d’Aran, com les galetes de la Montse, melmelades, embotis, civet, olla aranesa.
Especialitats de la casa
– Olla aranesa: 13,50 €
– Sopa d’all: 10,00 €
– Estofat de vedella amb bolets: 14,50 €
– Col farcida amb costelles de corder: 15,00 €
– Filet de bou a la brasa: 23,00 €
– Bescuit de plàtan amb xocolata calenta i gelatina de taronja: 4,80 €
– Menú: 27,00 €
– Vi de la Casa: Viña Pomal criança (DO Rioja), 17,00 €