Fent una mica d’història podem dir que la mare de Nuri González va ser una persona certament molt admirable, per la seva gran visió de negoci i de futur. Quan pràcticament tot el Delta de l’Ebre, en la seva desembocadura, estava desert i no hi havia res més que la barcassa que passava la gent d’un lloc a un altre del riu, ella veia clar les possibilitats turísitiques d’aquest bonic territori, i va muntar un xiringuito a la vora, tocant l’aigua. Seria la primera pedra d’un dels complexos turístics gastronòmics més importants del Delta de l’Ebre, que avui en dia compta amb dos importants restaurants, Casa Nuri i El Mas de Nuri, Creuers Delta Ebre, amb 11 vaixells, botiga agroturística, lloguer de bicicletes… Nuri González va saber recollir la il·lusió de la seva mare i continuar la tasca iniciada, l’any 1973. Actualment compta amb el suport de les seves filles, els seus gendres i el seu marit. Tota una empresa familiar admirable. Més de 45 anys d’història consoliden el restaurant Casa Nuri de rústica decoració, situat davant de vaixells golondrines, que realitzen la ruta turística en la seva desembocadura. Els cuiners d’aquest restaurant són uns mestres de la cuina típica del Delta. Al celler hi ha unes 25 referències, sent el vi de la casa de la Terra Alta. Servei, simpatiquíssim i diligent, tot i estar l’ampli menjador ple de gom a gom. Agradables vistes al riu Ebre que dista 10 passos de l’establiment.
Especialitats de la casa
– Musclos a la marinera: 9,50 €
– Paella marinera: 13,00 €
– Anques de granota: 11,50 €
– Caldereta amb fons d’arròs: 35,00 €
– Llobarro al forn: 23,75 €
– Crema catalana: 4,50 €
– Menú diari de dilluns a divendres: 14,00 €
– Menú degustació: 25,00 €
– Vi de la Casa: , 17,00 €