El primer que sorprèn gratament a l’entrar a l’establiment que van obrir els seus avis l’any 1966, és la nova decoració que incorpora unes singulars cadires procedents del restaurant Aponiente d’Ángel León. En aquest ambient elegant, exclusiu i agradable, i amb un servei de sala impecable, dirigit per Fabricia Julio, gaudim d’una gastronomia altament creativa, sense oblidar les arrels de la cuina marinera cambrilenca de la Casa. Creacions d’autor del xef Xavi Martí “Macarrilla”, a partir d’una matèria primera d’alta qualitat, de proximitat i de temporada. Els menús o la carta que presenta hi trobem una nova línia de cuina amb sabors de casa però amb presentacions, sabors i textures més actuals; una cuina evolutiva i d’autoria, que inclou tocs de fusió, fruit de la investigació i dels coneixements d’en Xavi apresos en els diferents stages i contactes realitzats amb els millors xefs del país així com en els seus viatges gastronòmics arreu del món. Va ser l’any 1966, quan Eveli Martí “Macarrilla” i la seva esposa Montserrat Rom van obrir Casa Macarrilla. De matinada, l’avi Eveli sortia a pescar (amb una barca i que en una maqueta reduïda arriba a cada taula actualment amb els aperitius de la casa) mentre l’àvia Montserrat posava a punt el restaurant per rebre els comensals del dia i poder-los oferir la cuina que després de la pesca feia l’Eveli. Anys més tard la segona generació s’incorporava a Casa Macarrilla i actualment la tercera generació afronta aqctualment el repte de buscar dia a dia una millora constant per sorprendre als seus clients. Voluntat, il·lusió i entusiasme no hi manquen en la tasca que desenvolupa Xavier oferint una apassionant oferta gastronòmica amb una carta amplia de suggeriments. A destacar també el ampli celller amb un centenar de referències de vins, caves, champagnes amb alma per acompanyar les propostes gastronòmiques més especials.
Especialitats de la casa
– Ostra elèctrica amb iogurt, menta i “espirulina”.
– Garum romà.
– Calamar de tardor amb ceba, figues i Gresini.
–“Callos mariners” amb pop, xistorra de corbina i calamar.
– Galta de vedella amb gamba vermella i bolets
– Falsa poma de fruita de la passió i préssec
– Menú del Dia: 24,50 €
– Menú Maca: 35,00 €
– Menú Macarrilla: 65,00 €
– Menú + Macarrilla: 120,00 €