Regentat pel matrimoni José Yáñez i Lola Freitas des de 1988 aquest restaurant, identificat per una gran bota junt a la seva porta, ofereix un ambient càlid i alhora familiar. Lola cuida de l’atenció als clients mentre José elabora amb entusiasme i imaginació una cuina regional, que viatja des de Catalunya a Galícia, oferint les millors receptes i productes d’aquestes dues àrees tan riques i complementàries en les seves realitats gastronòmiques. Cal destacar en l’establiment el gran protagonisme que adquireixen els peixos i els mariscs frescos, així com les reconegudes i saboroses carns gallegues, a més d’una elaborada carta de postres. Certament el comensal es troba una vegada assegut en la taula amb una carta molt àmplia de suggeridores i apetitoses tapes i uns platerets molt bé elaborats. Compte amb 200 referències de vins i caves. Un restaurant cent per cent recomanable, entre els millors d’aquesta turística població, coneguda també com la Blanca Subur.
Especialitats de la casa
– Mariscs de les Ries, ostres d’Arcade, cloïsses de Carril, musclos gallecs, navalles i la mariscada per picar dues persones: 58,50 €
– Arròs amb llamàntol: 18,75 €
– Llobarro de platja a l’estil Santurce: 23,90 €
– Orada a la sa: 23,90 €
– Cabrit rostit a la castellana: 17,75 €
– Maduixots flambejats al pebre: 7,50 €
– Menú degustació, de dimarts a divendres, sorpresa de la casa amb cinc plats i postres, 40,00 €