Casa Dario, amb més de 50 anys d’història, sens dubte, continua sent una de les principals referències a Barcelona per gaudir al màxim del marisc gallec de primeríssima qualitat, ostres, peus de cabra (percebes), cranques, bou de mar, llagostins, escamarlans, caragols de mar, llagostes, llamàntols, nècores, mol·luscos, etc. Aquesta marisqueria del Consell de Cent, prop del carrer Aribau, fundada per Darío Duro l’any 1968, continua actualment la seva brillant trajectòria sota la gestió i la professionalitat del propietari Abelardo Riazor i el director de sala Domiciano Brañas, que té cura també del celler, que compta amb unes 160 referències de vins de diferents denominacions d’origen, especialment gallegues i catalanes. Casa Darío ofereix una línia de cuina de mercat i marisqueria, amb mariscs i peixos gallecs de gran categoria que es presenten al comensal en una carta àmplia i molt variada, amb portada de colors i dibuixos del entapissat clàssic de les butaques, que són molt confortables. Sorprèn al comensals l’espectacular disseny de la carta de gran mida i la sumptuosa decoració del local amb elegant fusta noble i quadres de paisatges mariners. En una estanteria no hi manca un vaixell de pesca al costat d’un tradicional “horreo”. El menjador té una capacitat per a 150 comensals i disposa de salons privats per a 4 fins a 90 persones.
Especialitats de la casa
– Ostres d’Arcade (6 u.): 30,00€
– Tàrtar de tonyina amb alvocat i tomàquet: 17.00€
– Eriçons de mar gratinats: 26,00€
– Llenguado a la salsa d’eriçons: 29,00€
– Turbot salvatge al forn amb patata panadera: 34,00€
– Arròs de llamàntol: 27,00€
– Cua de bou: 22,00€
– Cabrit rostit: 26,00€
– Filloas farcides de nata amb gelat de vainilla: 8,00
Mariscades Casa Dario: 105,00/ 130,00€
Menú Mariscada aniversari: 79,00€
Menú diari: 35,00€
Menú capritx gallec: 49,00€
Vi de la casa és Albariño.